Søg
0

Sikring af dit hjem

I Danmark begås der gennemsnitligt indbrud hvert 5. minut. Op til 75% af alle indbrud foregår ved, at tyven brækker vinduer og døre op. Derfor kan det godt betale sig at tænke på indbrudssikring, inden du bestemmer dig for hvilke vinduer og døre, der skal i dit hus.


GØR DET SVÆRT FOR TYVEN
Jo sværere det er for tyven at bryde ind, desto større er sandsynligheden for, at han giver op. Derfor har Outline Vinduer udviklet sikkerhedsløsninger til dine vinduer og døre, så du kan føle dig tryg i dit eget hjem.

SIKKERHEDSPAKKE 1 - UDEN MERPRIS
Outlines vinduer og døre bliver som standard leveret med indbrudshæmmende løsninger. Døre og vinduesrammer er monteret med sikringsbeslag, som er designet til at modvirke indbrud. Det betyder bl.a. at hængsler og låseblik er forstærket med skråtstillede skruer, hvilket gør det svært for tyven at bryde vinduer og døre op med f.eks. koben og skruetrækkere.

SIKKERHEDSPAKKE 2 - YDERLIGERE SIKRING
Det er også muligt at vælge yderligere sikring til huset som dog tilbydes mod en merpris. Formålet med pakke 2 er at sinke tyven yderligere og indeholder bl.a. grebsspærre, sikkerhedsanverfere og fuldlimet glas og fyldinger. Herved mindskes risikoen for indbrud betydeligt.

Det er vigtigt at overveje din egen situation og netop dit behov for sikring, hvilket i høj grad afhænger af husets beliggenhed og hvor attraktivt dit hus er for ubudne gæster. XL-BYG kan give yderligere råd og vejledning og give et tilbud der dækker dine behov.

Læs mere om sikkerhedspakkerne på www.outline.dk hvor du også kan finde en lokal håndværker til at montere vinduerne eller se hvor i Danmark Outlines udstillinger er placeret.

Klik her eller på billedet for at åbne en PDF af sikringsbrochuren:

Outline billede